a-kaninafdelingslogoBegynder/kaninafdelingen.

 

Vi igen klar til at modtage nye golfspiller, så du er meget velkommen....Kig ind

 

Har du lyst til at forlænge livet med 5 år og samtidig øge livskvaliteten? Så skal du begynde at spille golf.

Svenske foskere har påvist at golfspillet forøger gennemsnitslevealderen med ca. 5 år.

Da forudsætningerne for at dyrke dette fantastiske spil, kræves 58 hektar af Langelands vidunderlige natur, derfor har vi taget konsekvensen, og anlagt en af landets bedste baner i Tryggelev. Så aflæg os et besøg på Østerskovvej 49.

Her er vi klare til at starte dig op. Kom og få dig en ny livsstil.

Er det dyrt? I princippet koster det ikke mere end at spille fod-/håndbold, gå til spejder og hvad der ellers er af fritidstilbud her på øen

I løbet af et par måneder er du klar med golfkørekort, til at spille på stor bane, og inden du ser dig om er du på vej rundt i landet/verden, kun for at spille golf.

SÅ KONTAKT KLUBBEN PÅ 63 56 00 99 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
eller kaninleder Frands Frandsen 21 70 62 61 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

             Regelundervisning

Der vil være regelundervisning i forbindelse med kaninmatcherne om onsdagen

Regelunderviser Peter Andreasen kan kontaktes på. 2019 5268

 

Herunder Hans Peder Pihl, en af de mange som er klar til at hjælpe nye kaniner

 NB: Til hcp. og greenfee spillere. I forbindelse med kaninernes spil  onsdag fra kl. 16.30 - 19.00 (for- eller bag 9) kan der forekomme ventetid. Vi håber i er overbærende og viser de nye medlemmer god etikette.