Det er med stor glæde og forventning at vi igen i 2016 fortsætter samarbejdet med Fredrik Johnssons Golfacademy i Langelands Golf Klub.

En endelig planlægning af datoer er endnu ikke helt på plads, men det vil fortrinsvis være lørdage og en del fredage hvor træningen vil foregå
frederik johnsson

Trænerne vil være til rådighed i tidsrummet  09.30 til 19.00 på følgende datoer

April:                 

Maj:                  

Juni:                  

Juli:                   

August:          

September: 

 

Fredrik har gennem sin karriere som PRO været træner i flere klubber senest i Lübker Golf Club, men Fredrik har også været omkring landsholdet såvel som nogen af de professionelle spillere på Turen (læs Fredriks CV under nyheder). Ud over dette virker Fredrik tillige som rejsearrangør og golftræner på golfrejser. Du kan læse mere om rejser med Fredrik på hjemmesiden www.fredrikjohnsson.dk

 Fedrik, der bor i Svendborg, er ikke ukendt med forholdene i Langelands Golf Klub, da han som tidligere PRO i Svendborg, stod i spidsen for det trænersamarbejde vi havde med Svendborg gennem 2 år.

Du kan her på hjememsiden, i nyhedsbrev og ved opslag i klubben følge med i, hvordan du køber træningslektioner, samt hvilke dage og tidspunkter der bliver mulighed for at træne.

 Bemærk træningen skal bookes på forhånd.

Du kan altid kontakte Fredrik på tlf. 6016 2339 eller mail. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.